Min klinik Akupunktur Wang Aarhus
Kinesisk medicin/akupunktur siden 1982
Egen klinik siden 1998
Registreret Alternativ Behandler (RAB)i akupunktur
Ægte kinesiske behandling...


Home


Diagnose


Akupunktur


Sugekopping


Moxa


Massage


Behandling


Sygdom


Pris


Tilskud


Om mig


Kontakt


Åbningstider


Artikel/avis


Besked
1. Hyppig og ringe vandladning
2. Ondt i fødder
 
Omtale om akupunktur fra avis, mv.
 

Akupunktur fjerner smerter og udgifter

Af Niels Thimmer
niels.thimmer@metroxpress.dk
Journalist


Ny viden om akupunktur dokumenterer effekt på en række lidelser. Og nye undersøgelser viser, at det er en billig måde for sundhedsvæsenet at opnå store resultater på. Sundhedsminister Astrid Krag (SF) lover handling.

Det er hverken fup eller magi, der er på spil, når en patient får tynde nåle stukket ind de mest underlige steder i kroppen.

Akupunktur har i løbet af det seneste årti fået tag i mange danskere, der må frem med læderet og betale for behandlingen, idet den almene sygesikring ikke dækker akupunktur.

Nye internationale undersøgelser dokumenterer nu, at akupunktur ikke blot virker til at afhjælpe en række smertelidelser. Behandlingen giver ifølge en ny britisk undersøgelse fra University of York så god samfundsøkonomisk mening, at prisen ligger langt under det beløb, man normalt i Storbritannien har som grænse for, hvornår det offentlige bør gøre behandlingen en del af sygesikringen.

»Jeg blev overrasket over, hvor god dokumentation der er. Jeg har arbejdet rigtig meget med omkostningerne til smertebehandling i Danmark, og disse omkostninger er meget store til behandling, sygefravær og førtidspension. Der er klart potentiale på veludvalgte områder, hvor dokumentationen er klar,« siger sundhedsøkonom på Syddansk Universitet Kjeld Møller Pedersen.
.......

Læs mere på nettet, metroXpress d. 16-01-2013, eller 24timer d. 16-01-2013

http://www.metroxpress.dk/nyheder/akupunktur-fjerner-smerter-og-udgifter/KObmao!DG5fCrUtNiw/

Akupunktur fjerner smerter – og lommesmerter

AF Lisa Beuschau, akupunktør, Vestergårdsvangen 129, Stavtrup, Viby J

Læserbreve I Jyllands-Posten 05.02.13 kl. 03:00
 

Hver femte dansker lider af kroniske smerter og risikerer at måtte vente på behandling i mere end to år. Ventetiden bare til en undersøgelse er på mellem 42 og 140 uger.
 
Sundhedsvæsenet har ikke pengene til at give en rimelig behandling, og selv om regeringen har fundet 67 mio. kr. til opgaven, er der ikke udsigt til en god løsning ifølge bl.a. patientforeningen Danske Patienter og Kræftens Bekæmpelse.

Der er med andre ord brug for nytænkning. Heldigvis for sundhedsmyndighederne er det ikke nødvendigt at anstrenge sig voldsomt. Ny forskning fra University of York i England og amerikanske forskere bekræfter, hvad WHO har sagt længe, at akupunktur kan lindre og fjerne smerter.

Det er ikke den eneste gode nyhed. Akupunktur kan også lindre og fjerne smerter med færre bivirkninger end konventionel medicin og behandling. Endelig fortæller forskningen, at akupunktur oven i købet er en billigere behandling.

Læs mere på nettet, Jyllands-Posten


Akupunktur Wang (Aarhus)
Silkeborgvej 508
8220 Brabrand, Aarhus
Tlf. 5028 7356
CVR: 20739371

Mandag-Fredag: kl. 09.00-16:30
Det er muligt at tilbyde behandling uden for normal bningstid.